Acer Chromebook 11, valkoinen

349,00 

  • Intel Celeron N2840, 4 Gt, 32 Gt
  • 11,6″ heijastamaton HD IPS -näyttö
  • Jopa 9 tunnin akunkesto
  • Chrome OS -käyttöjärjestelmä
Osastot: ,

Kuvaus

Acer Chromebook 11. Jopa 9 tunnin akunkestolla varustettu kevytkannettava, jossa pyörii Google Chrome OS -käyttöjärjestelmä. 11,6-tuumainen 1366 x 768 -resoluution IPS HD-näyttö on varustettu Anti-Glare pinnoitteella, jonka ansiosta sen kirkkaasta kuvasta on helppo nauttia jopa ulkoilmassa auringonpaisteessa. Vain 1,1 kilon painoinen Chromebook 11 kulkee vaivattomasti mukanasi ja verkkoihin laite kytkeytyy 802.11 a/b/g/n/ac WiFi:n kautta.

Acer Chromebook 11:n Chrome OS -käyttöjärjestelmä päivittyy automaattisesti ja tiedot tallentuvat turvallisesti Google Drive -pilvipalveluun. Käyttäjän ei tarvitse erikseen huolehtia ohjelmiston pysymisestä ajan tasalla. Laitteen turvallisuus on varmistettu usealla päällekkäisellä turvamekanismilla, mm. datan salauksella ja käynnistyksen vahvistuksella, jotka suojaavat Chromebookia viruksilta ja haittaohjelmilta.

Videopuheluita varten Chromebook 11 tarjoaa HD-kameran, stereokaiuttimet sekä laadukkaan mikrofonin. Nopean USB 3.0 -portin sekä SD-korttipaikan kautta siihen on kätevä yhdistää esimerkiksi älypuhelin, videokamera, muistikortti tai muu lisälaite. HDMI-liitännän välityksellä Chromebook 11:n kuva ja ääni siirtyvät vaivattomasti televisioihin tai ulkoisiin näyttöihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.