Electrolux EKC50150OW – keraaminen liesi, valkoinen

495,00 

Leveys 50 cm
Keraaminen keittotaso
Grillitoiminto
Haudutusuuni

Osasto:

Kuvaus

Haudutusuunin toiminta perustuu ylä- ja alavastuksen kokonaistehon alentamiseen. Ruoka kypsennetään matalassa lämpötilassa. Näin ruoan parhaimmat aromit tulevat esiin. Liha kypsyy mehukkaaksi ja mureaksi ja esim. tärkkelys muuttuu noin 30 erilaiseksi makusokeriksi, jotka syventävät ruoan makua.

Teräslankakannattimilla uunipellit liukuvat kevyesti ja pysyvät tukevasti myös silloin kun vedät peltiä hieman ulospäin esimerkiksi valellessasi paistia. Kannattimet on myös helppo irrottaa uunin puhdistuksen ajaksi.

Tämän keittotason puhtaana pitäminen ei voisi olla helpompaa. Sen pinta on täydellisen tasainen, tasossa ei ole edes vääntimiä, joten sen puhdistaminen käy helposti yhdellä pyyhkäisyllä. Tämän uunin luukun lasi on helppo pitää puhtaana. Sekä luukku että lasipaneelit ovat kokonaan irrotettavissa, ja siten nopeasti puhdistettavissa.

Sinun ei tarvitse arvailla, onko keittotaso jäähtynyt riittävästi puhdistamista varten. Voit nimittäin tarkistaa asian jälkilämmön merkkivaloista. Ne kertovat sinulle tarkalleen, mitkä keittoalueista ovat edelleen kuumia.

Tilavuus: 60 litraa
Väri: valkoinen
Keraaminen keittotaso
Ylä/alalämpö ja grilli
Energialuokka: A
Energiankulutus normaalikäytössä: 0.79 kWh
Yksi emaloitu uunipannu ja kaksi peltiä
Liitäntäteho: 8575 W
Korkeus: 898 mm
Korkeuden säätö: 858-923 mm
Leveys: 500 mm
Syvyys: 600 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.