Kukola.fi

Kodintekniikkaa ja paljon muutakin!

Harjavallan ATK-huolto

PC huolto ja apu

Huollan kaikki PC tietokoneet kätevästi ja autan ongelmissa

Älylaite apu

Autan älypuhelimien... jotain älylaite

Valvontakamera asennus

Verkko?

Voin tulla silittämään koiraasi

We've got what you need!


Start Bootstrap has everything you need to get your new website up and running in no time! Choose one of our open source, free to download, and easy to use themes! No strings attached!

Tietoa meistä


Palveluihimme kuuluu mm.

ATK laitteiden huolto. Olkoon se sitten pölyjen puhdistus, hidas kone tahi jokin muu ongelma niin ohjelmien kuin laitteidenkin parissa.

Tarvittaessa apua etänä niin sanotulla etäohjauksella jossa voit olla koneinesi kotona ja me taas liikkeessämme silti tarjoten lähes saman avun kuin paikan päällä. Tämä tosin edellyttää toimivaa netti yhteyttä koneellasi. Maksun voit käydä suorittamassa myöhemmin liikkeessä tai mahdollisesti tilisiirtona Etäavun liitämme palveluihin ensi viikkojen jälkeen.

Myös kotikäynnit ovat mahdollisia.

Apua puhelinten ja tablettien kanssa.

Myös valvonta- ja riistakamera asioissa voinet kääntyä puoleemme.

Lisäämme ja muokkaamme palveluja sekä käytäntöjä jahka avajais kiireet helpottavat.

Ehkäpä pitää lisätä muutama sana itsestäni tähän loppuun. Minut on voinut tavata aiemmin Harjavallan Kodintekniikka Mattilassa jossa autoin ihmisiä samankaltaisissa ongelmissa jo viime vuoden puolella. Nyt tosin on edessä itsenäistyminen ja oman yrityksen perustaminen. Minulle voi tulla juttelemaan ongelman kuin ongelman tiimoilta. Joskus pienikin ongelma voi hiertää pahasti ja ratkaisu saattaa olla aivan kulman takana.

Tule siis ja tutustu niin ratkaistaan ongelmat yhdessä.

Harjavallan ATK ja Älylaite Apu
Matti Holmi

Free Download at Start Bootstrap!

Download Now!

Let's Get In Touch!


Ready to start your next project with us? Give us a call or send us an email and we will get back to you as soon as possible!

+1 (555) 123-4567
Copyright © 2020 - Start Bootstrap